ΜΟΝΟΙ ΓΑΡ ΤΟΝ ΤΕ ΜΗΔΕΝ ΤΩΝ ΔΕ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑ, ΟΥΚ ΑΠΡΑΓΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΑΧΡΕΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝ
ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ, ΙΙ 40, ΟΙΔΙΠ.
(ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΧΙ ΗΣΥΧΟ ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟ)


10.3.17

Air show και στη Ν. Πέραμο;

Με δηλώσεις που έκανε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης αποκάλυψε τις ενέργειες που ήδη έκανε προκειμένου μέρος του αεροπορικού σόου να φιλοξενηθεί φέτος στη Νέα Πέραμο. Έχει μιλήσει ήδη με τον Π. Γεωργιάδη, έχει στείλει επιστολή με σχετικό περιεχόμενο τόσο στη Δήμαρχο όσο και στον Αντιπεριφερειάρχη.

«Εμείς σκεφτόμαστε να γίνουν ανάλογες εκδηλώσεις από το Δήμο μας στη Νέα Πέραμο. Έχουμε αρχικά


τη δέσμευση του κ. Γεωργιάδη ότι θα στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια. Στείλαμε επιστολή στον κ. Μαρκόπουλο και την κ. Τσανάκα. Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Νομίζω ότι είμαστε διαθέσιμοι κι εμείς να συμμετέχουμε προς την ίδια κατεύθυνση. Η εκδήλωση επιβάλλεται να γίνει και φέτος. Θα τη στηρίξουμε όλοι μαζί. Πρέπει να γίνει θεσμός για όλο το νομό μας. Μακάρι να επεκταθεί και στο Νέστο και στη Θάσο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τη στηρίξουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παγγαίου.

ΠΗΓΗ

32 σχόλια:

 1. Κύριε Αναστασιάδη αντί να σκορπάς άσκοπα τα χρήματα του δήμου στη Ν.Πέραμο σε show και θεάματα για να μαζέψεις σταυρούς δεν παίρνεις καλλύτερα τον Χρ. Πριονίδη στον συνδυασμό σου. Πιο φθηνά θα μας βγει σε μας τους δημότες και πιο πολλούς σταυρούς θα πάρεις και εύκολα.
  ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΠΡΙΟΝΙΔΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι σίγουρο το αεροπορικό σόου

   Η χθεσινή μας συζήτηση με τον Πάνο Γεωργιάδη κατέληξε στο ασφαλές συμπέρασμα σύμφωνα με το οποίο το φετινό αεροπορικό σόου δεν είναι καθόλου σίγουρο. Όλα θα κριθούν το δεύτερο 15νθήμερο του μήνα, σε σύσκεψη των τοπικών φορέων. Εκτός αν η σύσκεψη δεν έχει αποτέλεσμα κι ως εκ τούτου η απόφαση παρθεί ακόμη αργότερα, τον μήνα Απρίλιο. Στο μεταξύ χάθηκε πολύτιμος χρόνος, η διοργάνωση σε αντίθεση με τα 5 προηγούμενα σόου είναι σε περίπου αρχικό στάδιο παρά το ότι βρισκόμαστε στον Μάρτιο. Υπάρχουν μόνο διερευνητικές επαφές και καμία συμφωνία για αυτούς που θα συμμετάσχουν. Ο δε Πάνος Γεωργιάδης (διευθυντής της διοργάνωσης) αν και συνεχίζει τις επαφές του και με τους τοπικούς παράγοντες εκφράζει αυτήν την αβεβαιότητα, την οποία στηρίζει σε πολλά και διάφορα επιχειρήματα. Κάποια (αν όχι όλα) έχουν συγκεκριμένη βάση.

   Το βασικό πρόβλημα του σόου είναι το οικονομικό. Ο κ. Γεωργιάδης θέλει το σόου του 2017 να είναι καλύτερο από το σόου του 2016. Κατά συνέπεια ο προϋπολογισμός των 95.000 ευρώ (χρήματα των τοπικών φορέων) δεν του αρκεί. Ζητά να βρεθούν τουλάχιστον 50.000 ευρώ επιπλέον, με κατεύθυνση αυτά τα χρήματα να αναζητηθούν από χορηγίες. Από ιδιώτες που θα εκμεταλλευτούν το γεγονός για να διαφημιστούν.

   Πέρσι η διοργάνωση είχε αυτού του είδους έσοδα περίπου 20.000 ευρώ. Φέτος βρέθηκε ο συνεργάτης που ήδη αναζητά χορηγίες, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν νέα. Κατά πληροφορίες θα υπάρξουν (είτε θετικά, είτε αρνητικά) λίγο πριν τη σύσκεψη του Μαρτίου. Οι χορηγοί αναζητούνται κυρίως στην Αθήνα, σε μεγάλες εταιρίες. Η τοπική αγορά (και αυτή της ΑΜΘ) θα ερευνηθεί αμέσως μετά. Γύρω από το ζήτημα των χορηγιών υπάρχει μια κάποια συγκρατημένη αισιοδοξία. Ένα άλλο ενδεχόμενο, δυσκολότερο, είναι κάποια από τις αεροπορικές ομάδες που θα λάβει μέρος στο σόου να δεχθεί να έρθει στην Καβάλα χωρίς χρήματα. Αυτό έχει γίνει στο παρελθόν αλλά όποτε έγινε ήταν η εξαίρεση του κανόνα.

   Απογοήτευση δημιουργούν δύο ακόμη θέματα. Οι ξενοδόχοι στους οποίους το σόου απευθύνθηκε δεν έχουν απαντήσει, ενώ ο ΕΟΤ οφείλει από την περσινή διοργάνωση ποσό 2.300 ευρώ. Οι ξενοδόχοι πρέπει να συνεργαστούν με το σόου ώστε είτε να φιλοξενήσουν δωρεάν τα πληρώματα των αεροπλάνων, είτε να κάνουν ειδικές τιμές. Περιγράφονται απρόθυμοι εξ αιτίας του ότι η διοργάνωση θα γίνει σε μια περίοδο αυξημένης πληρότητας των ξενοδοχείων. Ερωτηθείς σχετικά ο Π. Γεωργιάδης μας είπε χθες ότι υπό όλες αυτές τις συνθήκες το σόου «… είναι 50-50 αν θα γίνει». Η συζήτηση μαζί του μας οδηγεί σε ακόμη χειρότερο συμπέρασμα. Το ποσοστό να γίνει το σόου, εκτιμούμε ότι είναι αρκετά μικρότερο του 50%.

   Κι ενώ όλα αυτά αφορούν την ουσία και την «ψυχή» της διοργάνωσης, οι τοπικοί παράγοντες φαίνεται να απέχουν. Θεωρούν τη διοργάνωση σίγουρη και δεν κρίνουν σκόπιμο να ασχοληθούν μαζί της τώρα. Περιμένουν τη σύσκεψη χωρίς να γνωρίζουν ότι στη διάρκεια της είναι πιθανόν να μάθουν ότι αυτή δεν θα γίνει!

   Τέλος στις 11 Απριλίου προβάλλεται σε πρεμιέρα στο Λονδίνο το ντοκιμαντέρ του BBC σχετικά με την πτήση του αεροπλάνου «Μπρίστολ Σκάουτ». Η ιστορία είναι γνωστή. 100 χρόνια μετά την αρχική πτήση στο τότε αεροδρόμιο της Θάσου, ο εγγονός του τότε πιλότου ανασκεύασε το «Μπρίστολ Σκάουτ» και ξαναπέταξε στην ίδια ακριβώς διαδρομή. Μέρος του ντοκιμαντέρ κινηματογραφήθηκε στη Θάσο το Καλοκαίρι του 2016

   Διαγραφή
 2. Λυσαμε τα επιγεια και παμε στα εναερια!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όχι ρε παιδιά ότι ο Αναστασιάδης πάει να ξελασπώσει το κοματικό του συναιτεράκι τον Μαρκόπουλο, όχι που τέτοιο πράμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. να πείτε στου πιλότους που θα πετάνε πάνω από τις παραλίες της Περάμου και Ηρακλείτσας να βγάζουν αεροφωτογραφίες τις παράνομα πακτωμένες ομπρέλες και κιόσκια. Ακόμα καλίτερα αν δώσει εντολή ο δήμαρχος να τις βομβαρδίζουν γιατί αλιως δεν υπάρχει σωτηρία από αυτές. Το είδαμε πέρσυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Από ψηλά ίσως δούνε και το χαμένο γκρέϊντερ του Καΐλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. φιέστες, φιέστες για κανένα έργο τι λέτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πες μας εσύ ένα έργο που γίνεται σε Δήμους του νομού Καβάλας η πες μας ποιος έχει πάρει χρηματοδοτήσεις για να ξεκινήσει έργα.
   Τουλάχιστον οι φιέστες φέρνουν κόσμο στα μαγαζιά μας και δίνουμε και εμείς ψωμάκι που και που.

   Διαγραφή
  2. ναι για αυτό κάνετε όλες τις φιέστες στην Ελευθερούπολη στη Πέραμο και Τούζλα για να δίνεται ψωμάκι στα μαγαζιά εκεί με αντάλαγμα σταυρούς. Σε όλα τα άλλα χωριά του Δήμου μαγαζιά δεν έμειναν όλα έκλεισαν,έργα δεν γίνονται εκεί πάντως σταυρούς μην περιμένετε τον μπούλο θα πάρετε αλλά τι να λέμε οι σταυροι της Ελευθερούπολης και της Περάμου φτάνουν να σας κρατά στη καρέκλα

   Διαγραφή
  3. Τα οικονομικά έσοδα από τις τουριστικές περιοχές έρχονται,όχι από τις αγελάδες και τα πρόβατα.Οι δρόμοι σας μέσα στα αγελαδοχεσίματα είναι

   Διαγραφή
  4. από τις αγελάδες και τα πρόβατα οι περισσότεροι μεγαλώσαμε και ακόμα τρώνε ψωμί τα παιδιά μας, από τα αγελαδοχεσίματα όπως τα λες και την λασπουριά με πόνο και αίμα εκατοντάδες χωριά και χιλιάδες οικογένειες μέσα στους αιώνες έκαναν αυτή την χώρα, αλλά εσείς οι νεοφιλελέ εκεί στην διοίκηση εμάς μας βλέπετε παρακατιανούς και μέσα από τους διαπλεκόμενους σας θέλετε να αλλάξετε τα πάντα για τα συμφέροντα σας. Οι Περαμιώτες κατά βάση είναι αγρότες και αμόρφωτοι και εσείς με την κλίκα που έχετε φτιάξει με κάτι κτηματομεσίτες τους τρώτε το φιλέτο και το πουλάτε σε Βούλγαρους Σκοπιανούς και βέβαια ημετέρους. Τουρισμός και φιέστες όπως ακριβώς θέλουν για την χώρα μας και τα αφεντικά της Ευρώπης.

   Διαγραφή
  5. Μας συγκίνησες.Ο κόσμος πάει μπροστά.Εσύ μείνε με τις αγελάδες.

   Διαγραφή
 7. 70.000.000€ έργα ΕΣΠΑ λέει σας άφησε ο Ξουλόγης ανίκανοι είστε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λεει!!!!!!!! Ποιος πιστευει τον αρχιψευταρο;

   Διαγραφή
  2. Για αυτό ο Βιολογικός της Ελευθερούπολης ήταν διαλυμένος;Επειδή είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ;

   Διαγραφή
 8. Συμβαίνει τώρα στο facebook

  Χαράλαμπος Ν. Χρυσανιδης

  ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ.ΞΟΥΛΟΓΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ


  Ο κ.Ξουλόγης, εθισμένος στο βιασμό της αλήθειας, συνεχίζει την προσφιλή γι’αυτόν διαστρέβλωση πραγματικών γεγονότων, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για να αυτοϊκανοποιούνται ποικιλοτρόπως ο ίδιος και οι φανατικοί του «φίλοι».
  Έτσι με κατηγορεί «για κακία και εμπάθεια», γιατί ως αντιπολίτευση τον κατηγορήσαμε για την μη έγκαιρη υποβολή δήλωσης του «πόθεν έσχες». Ξεχνάει όμως ότι πριν από τις 5.6.2014, κατήγγειλε ο ίδιος εγγράφως στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης (αρ.Πρωτ. 4513/14.10.2013), ως «νομοταγής !!! πολίτης» όπως χαρακτηριστικά λέει, εμένα και τους πρώην δημάρχους κ.κ. Σιμούδη Παράσχο και Φιλόσογλου Ιωάννη για μη υποβολή δήλωσης «πόθεν έσχες». Εμείς οι τρεις βέβαια δεν παραπεμφθήκαμε σε δίκη, γιατί τηρήσαμε τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία. Εκείνος όμως παραπέμφθηκε και στην απολογία του με παιδαριώδεις δικαιολογίες του τύπου: «από αφέλεια...», «από απερισκεψία...», «στερούμαι εξειδικευμένων γνώσεων...», «φόρτου εργασίας...» κλπ, με το γνωστό περίλυπο ύφος του, επεδίωξε την απαλλαγή του λόγω β.....???
  Επί της ουσίας η νομοθεσία είναι σαφέστατη (Ν.2429/96, Ν.3213/03 και Ν.3242/04).
  Η μη έγκαιρη υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης των υπόχρεων στην αρμόδια επιτροπή είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται...
  Οφείλω να τον συγχαρώ, γιατί κατάφερε να μείνει και πάλι ατιμώρητος, για αυτό το ποινικό του αδίκημα όπως και σε προηγούμενο, όταν στην θητεία του ως δήμαρχος Παγγαίου ένα ολόκληρο μηχάνημα έκανε φτερά, δίχως και πάλι να τιμωρηθεί.

  Παραθέτω τα έγγραφα που αποδεικνύουν του λόγου μου το αληθές.

  Υ.Γ. Χειρότερο από την αδικία είναι η ατιμωρησία των αδικούντων έλεγε ο Πλάτων αλλά αυτό για τον κ. Ξουλόγη είναι «ψιλά γράμματα»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο παλιός είναι αλλιώς.Τα είπε όπως τα λέει.Σκληρά και ωμά αλλά και πραγματικά, "για να αυτοϊκανοποιούνται ποικιλοτρόπως ο ίδιος και οι φανατικοί του «φίλοι".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΒΑΞ ΑΒΑΞ και �� κλαίω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 4:46 10 Μαρτίου Άσε μην μασάς ότι δεν κατάφεραν πέρσι να κάνουν με τις παράνομες ομπρέλες ο Γρηγοριάδης και ο Μποσμπότης θα το καταφέρει η φέτος η Ελένη Μπενή. ΠΑΟΥΕΡ λέμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γρηγοριάδη και Μποσμπότη να δεις που στο τέλος θα σας πουν και μαλάκες οιδικοί σας.

   Διαγραφή
  2. μόνο μην σπάσει κανένα νύχι η Μενεγάκη του Παγγαίου

   Διαγραφή
 12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. όποιος θέλει να βρίζει χυδαία να βάζει το όνομα του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ενώ είχα σε μια εκτίμηση τον Βασίλη,πριν από λίγο στο facebook σε ερώτημα φίλου του είπε ψέμματα και με το ψέμα αυτό πραγματικά με εξόργισε.
  Ρε συ Βασίλη,δεν μπορεί να παρουσιάζει ο Χρυσανίδης δικό σου έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου,δικές σου υπογραφές,σταλμένο από τον Δήμο το οποίο αφορά το Πόθεν έσχες του Χρυσανίδη,Φιλόσογλου,Σιμούδη και εσύ να λες ότι δεν τους έκανες ποτέ καταγγελία.
  Είσαι απίστευτος!
  ο διάλογος :
  Βασίλειος Γ. Ξουλόγης
  8 Μαρτίου στις 10:59 μ.μ. ·

  Πόθεν έσχες, δικαίωση και στο Εφετείο!

  Στις 5 Ιούνιου του 2014, μετά από καταγγελία του κ. Χρυσανίδη, για την μη έγκαιρη υποβολή δήλωσης της περιουσιακής μου κατάστασης, υπήρξε αθωωτική απόφαση.
  Ο κ. Χρυσανίδης κατέθεσε εκ νέου αίτηση προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, να ασκήσει έφεση!!! Κακία, εμπάθεια ...
  Σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Θράκης απέσυρε την έφεση και παραμένει η αθωωτική απόφαση!!
  Κάποιοι οφείλουν σε μένα και την οικογένεια μου μια συγγνώμη!!!
  Όλοι θα ενθυμούνται πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2014, την επιτηδευμένη δυσφήμιση προς το άτομό μου για το συγκεκριμένο θεμα.

  -...Με συγχωρείς Βασίλη......το ότι εσύ και τους τρεις τους έκανες καταγγελία για το πόθεν έσχες το 2013 είναι γεγονός ή όχι τελικά;

  -Βασίλειος Γ. Ξουλόγης Φυσικά και όχι!!

  -... Με όλο το σεβασμό πιστεύω ότι εσύ προκάλεσες όλο αυτό........και εάν τα έγγραφα είναι πλαστά να κινηθείς νομικά.
  Υ.Γ. Τα έγγραφά έχουν αναρτηθεί σε σχόλιό του κυρίου Χρυσανίδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Φοβερός ψεύτης ο Ξουλογης. Ο Χρυσανιδης έβγαλε στον αέρα το έγγραφο Ξουλογη που κατήγγειλε Φολοσογλου Χρυσανιδη Σιμουδη για το πόθεν έσχες και αυτός το αρνείται. Πιο ψεύτης πεθαινεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. όλα αυτά τα βρυσήδια και οι προσβολές είναι περιτά Αναστασιάδη η λύση είναι Χρήστος Πριονίδης.
  ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΠΡΙΟΝΙΔΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. έτσι μπράβο ο δήμος χρειάζεται την λεπτότητα, την ευαισθησία και την ευγένεια του Χρηστάρα

   Διαγραφή
 17. Η παράταξη ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ δεν χρειάζεται Πριονίδη και άλλους γυρολόγους, είναι μια παράταξη νίκης που έχει ικανότατα στελέχη που την έφεραν με επιτυχία μέχρι εδώ. Λάθη έγιναν, μάθαμε πολλά και ακόμα μαθαίνουμε. Ο κόσμος μας ψήφισε γιατί είμαστε καθαροί, ντόμπροι και μπορούμε να δούμε τον κόσμο στα μάτια. Νέα πρόσωπα ναι αλλά όχι από αυτούς που ήταν σε ομάδες ή παρατάξεις κάναμε κρα για να απαλλαγούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 9:55 Δεν γράφεις σε ανθρώπους που ζούνε σε άλλον Δήμο.Ξέρουμε τι γυρολόγους έχει και η σημερινή διοίκηση.
   Παντού υπάρχουν αυτοί.

   Διαγραφή
  2. Ξεχνάς ότι ήμασταν μια νέα παράταξη και χρειαζόμασταν και έμπειρα στελέχη από τα οποία κανέναν δεν θεωρώ γυρολόγο. Γιαυτό τονίζω ότι ειδικά τώρα δεν τους χρειαζόμαστε.

   Διαγραφή
Προσοχή στην διατύπωση των σχολίων σας, δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι προσβλητικά.